VIDEO Accident spectaculos, pe E85. Un SUV a ajuns cu roțile în sus după ce a fost izbit de un autoturism

Un accident spectaculos s-a produs, miercuri dimineață, pe DN2 E85, în apropierea municipiului Buzău. La un viraj spre stânga, peste axul drumului, un SUV marca Hyundai s-a răsturnat pe capotă după ce a fost lovit în lateral de un autoturism care circula regulamentar.

În urma evenimentului rutier, a fost rănită o femeie de 54 de ani, pasageră în autoturismul care circula regulamentar.

Accidentul rutier s-a produs la cinci kilometri distanță de municipiul Buzău, dinspre Ploiești. În eveniment au fost implicate două autoturisme, un SUV Hyundai, condus de un buzoian, și un Renault Megane, în care se aflau doi bucureșteni, șoferul și o prietenă de familie. Impactul s-a produs din cauza neatenției șoferului din Buzău, care a virat peste axul drumului fără să se asigure suficient.

”Eu sunt de vină. Am vrut să intru în curte, a fost o altă mașină mare în față, și nu l-am văzut pe cel care m-a lovit”, a spus conducătorul auto al SUV-ului cu număr de Buzău.

Șoferul din București a spus că nu avea viteză foarte mare, însă nu a mai putut evita impactul, deși a frânat cât a putut de repede. ”Mi-a luat fața. Eu veneam de la Buzău, dânsul a virat brusc stânga și am intrat în el. Nu aveam decât 75 – 80 de kilometri pe oră”, a declarat șoferul bucureștean.

În urma impactului dintre cele două mașini, o femeie de 54 de ani, din București, pasageră în autoturismul Renault, a fost rănită la față de airbag. A ajuns la spital cu multiple leziuni ușoare, conștientă și în stare stabilă. Victima accidentului va rămâne însă internată cateva zile, pentru investigații mai ample. Șoferii au scăpat doar cu câteva zgârieturi.

 

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI