VIDEO Accident soldat cu moartea a doi tineri. S-au răsturnat cu BMW-ul într-o curte, după ce au lovit un cap de pod și un copac

Doi tineri din Buzău au murit pe loc și un al treilea a fost grav rănit după ce șoferul bolidului cu care se deplasau a pierdut controlul volanului într-o curbă. Mașina a lovit mai multe capete de pod, a retezat un pom, după care a trecut printr-un gard și s-a răsturnat până aproape de peretele unei case. Resturi din autoturism s-au împrăștiat pe o rază de câțiva zeci de metri.

Accidentul teribil s-a produs în jurul orei 3 dimineața, în zona localității Grăjdana, pe un drum județean cu multe curbe. Victimele sunt trei bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 45 de ani, din comuna Tisău, care se întorceau acasă după o distracție într-un club din municipiul Buzău.

La un moment dat, șoferul autoturismului BMW cu volan pe dreapta a pierdut controlul mașinii, a pătruns pe sensul opus de mers și, după coliziunea cu mai multe capete de pod și un copac marginal, a fost proiectat într-o curte. Zgomotul produs de accident a scos multă lume din case.

În cei aproape 50 de metri parcurși după impactul cu primul podeț, autoturismul s-a dezmembrat iar resturi din caroserie s-au împrăștiat pe șosea. În urma impactului deosebit de violent, au murit pe loc șoferul, în vârstă de 28 de ani, și pasagerul din față, de 24 de ani.

Ei au fost descarcerați cu greu dintre fiarele contorsionate. Cel de-al treilea ocupant, un bărbat de 45 de ani, a fost transportat de urgență cu ambulanța către spitalul județean de urgență Buzău.

Pentru scoaterea autoturismului din curtea în care s-a răsturnat a fost nevoie de intervenția unui buldoexcavator. Casa în peretele căreia s-a oprit BMW-ul este nelocuită. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Fii Reporter