VIDEO Accident rutier produs la intrare în Buzău, soldat cu rănirea unei femei

O femeie din Buzău a fost rănită, miercuri dimineață, de un șofer care s-a angajat într-o depășire pe Șoseaua Spătarului. După accidentarea femeii, autoturismul a fost lovit de mașina pe care o depășea, a lovit apoi un TIR, după care a ricoșat din nou în mașina depășită.

Accidentul a avut loc în această dimineaţă la ieşirea din Municipiul Buzău, pe Şoseaua Spătarului, în apropierea unei fabrici de confecţii.

Conducătorul auto, un bărbat de 31 de ani din județul Buzău, se deplasa din direcția Buzău către Spătaru când a efectuat o manevră de depășire a unui autoturism și a acroșat cu oglinda o femeie care se deplasa pe cealaltă parte a străzii.

În momentul în care a lovit pietonul, şoferul a frânat şi a încercat să revină pe banda sa. Atunci a fost lovit în spate de o altă maşină, aruncat pe contrasens unde a fost lovit din nou, după care a fost aruncat într-un TIR.

În urma evenimentului rutier, o femeie de 44 de ani din comuna Cochirleanca a fost rănită ușor iar conducătorul auto s-a ales cu mașina șifonată.

Fii Reporter