VIDEO Accident rutier în municipiul Buzău, cu trei autoturisme implicate

Traficul rutier a fost restricționat dirijat, luni dimineață, la intersecția Bulevardului N. Titulescu cu strada Democrației, din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme. Trei persoane au necesitat îngrijiri medicale.

În timp ce conducea un autoturism pe strada Democraţiei din direcția Unirii către Titulescu, în municipiul Buzău, un bărbat de 47 de ani din Boldu nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului Oprire din intersecţie, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un buzoian de 72 de ani pe strada Titulescu, din direcţia Transilvaniei către Bălcescu.

În urma impactului, maşina buzoianului a ricoşat într-un alt autoturism oprit pe partea dreaptă a sensului său de mers.

În urma impactului trei persoane au necesitat îngrijiri medicale – o femeie de 30 de ani din maşina bărbatului din Boldu, o femeie de 68 de ani şi o minoră de 13 ani, ambele pasagere în maşina bărbatului din Buzău.

În urma testarii alcoolscopice a rezultat ca şoferii nu consumaseră alcool. În cauză se întocmeste dosar penal iar cercetările continuă.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fiulian.bunila%2Fvideos%2F10216417122318435%2F&show_text=0&width=560″ width=”676″ height=”375″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI