VIDEO Accident pe un bulevard din Buzău, din cauza imprudenței unei șoferițe de 74 de ani

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc, vineri, pe Bulevardul Unirii, din municipiul Buzău. La volanul mașinilor se aflau două femei, una de 35 de ani, cealată de 74 de ani. Aceasta din urmă ar fi făcut o manevră imprudentă și astfel s-a produs accidentul.

Potrivit polițiștilor, coliziunea s-a produs din cauza unei buzoience de 74 de ani care conducea un autoturism pe Bulevardul Unirii Sud, pe prima bandă a sensului de mers, către Calea Eroilor.

Aceasta s-ar fi angajat în efectuarea unei manevre de întoarcere, în apropierea marcajului longitudinal dublu continuu, fără să se asigure.

În clipa următoare, a fost acroșată de un autoturism, care circula pe același sens, pe banda a doua, la volanul căruia se afla o femeie de 35 de ani, din municipiul Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor două șoferițe, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările.

Victima de 74 de ani a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu TCC cu pierdere de cunoștință, traumatism cot stâng, traumatism toraco-abdominal. La acest moment, pacienta este stabilă hemodinamic și respirator, în curs de investigații.

Potrivit SJU BUzău, cea de-a doua victimă, șoferița de 35 de ani, a fost rănită ușor și este încă sub investigații medicale.

 

Fii Reporter

Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau