joi, 18 aprilie, 2024

VIDEO Accident în lanț, pe centura Buzăului. Una dintre mașini a fost făcută praf, însă nu au existat decese

VIDEO Accident în lanț, pe centura Buzăului. Una dintre mașini a fost făcută praf, însă nu au existat decese

Facebook
Twitter
Email
Doi buzoieni au văzut moartea cu ochii, în această dimineață, atunci când au fost implicați într-un accident rutier pe șoseaua de centură a Buzăului. Autoturismul Opel cu care se deplasau a fost izbit în spate de un camion și proiectat pe contrasens, moment în care a fost lovit de un Mini Cooper. În ciuda impactului desosebit de puternic, șoferul și pasagerul din Opel s-au ales doar cu câteva zgârieturi. 

Accidentul s-a produs în dreptul cimitirului de lângă fabrica de bere, în momentul în care șoferul autoturismului Opel încerca să vireze la stânga pentru a intra în parcarea unui restaurant. 
 
”Veneam dinspre pod și voiam să virez la stânga, pe o porțiune cu linie întreruptă. Am redus viteza, m-am încadrat pe axul drumului pentru a aștepta să treacă cel din sens opus. Am văzut că din spate venea camionul și fiind cu colegul am și zis băi ăsta intră în noi. Nu a frânat, nimic. Ne-a proiectat pe contrasens și s-a produs nenorocirea. El a rămas înțepenit și a fost rănit ușor la cap. Am scăpat cu o singură zgârietură dar mașina este zob făcută”, a declarat Lucian Mărunțiș, șoferul autoturismului Opel.
 
Din impactul violent, bucăți din caroseria Opelului s-au împrăștiat pe o suprafață de peste 20 de metri pătrați. Polițiștii spun că de vină pentru producerea coliziunii se face șoferul camionului, un vrâncean de 32 de ani. Nici unul dintre șoferi nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.
 
”În această dimineață am fost anunțați de producerea unui accident pe șoseaua de centură. Din primele verificări am constatat că un autocamion nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din față iar în urma impactului l-a proiectat pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism”, a declarat inspectorul principal Cosmin Ichim, de la Poliția Rutieră Buzău.
 
Pe durata măsurătorilor făcute de poliție, circulația rutieră pe șoseaua de centură a fost restricționată, din această cauză formându-se coloane mari de vehicule pe ambele sensuri.
 

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.