vineri, 8 decembrie, 2023

VIDEO Accident grav, soldat cu doi morți, pe centura Buzăului. Au fost implicați și medici din Gorj

VIDEO Accident grav, soldat cu doi morți, pe centura Buzăului. Au fost implicați și medici din Gorj

Facebook
Twitter
Email
Doi tineri din Buzău au murit şi alte două persoane au fost rănite într-un accident produs, miercuri seară, în timpul unei furtuni puternice, pe şoseaua de centură a Buzăului. Un autoturism a ajuns pe contrasens şi s-a ciocnit cu o altă maşină, care circula regulamentar dinspre București.

În mașina care a derapat se aflau trei persoane. Șoferul Opelului în vârstă de 27 de ani se pare că a pierdut controlul volanului din cauza rafalelor de vânt și ploaie. Mașina a intrat pe contrasens și a fost lovită de un Ford. Mondeo. Unul dintre pasageri, de 41 de ani, a murit pe loc strivit între fiare. Celălalt pasager, de 24 de ani, și-a dat ultima suflare în ambulanță în timp ce medicii încercau să îl resusciteze.
 
Cealaltă mașină era condusă de un medic de 31 de ani din judetul Gorj. El mergea spre Iași la un congres însoțit de o colegă medic rezident și de soție. Femeile au fost și ele rănite și au ajuns la spitalul de urgență din Buzău, dar starea lor nu este critică.
 
„Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum cu carosabil umed, un șofer de 27 de ani ce se afla la volanul unui autoturism care se deplasa dinspre Râmnicu Sărat spre Ploiești a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, la volanul căruia se afla un șofer de 31 de ani din Gorj. Din accident a rezultat decesul a două persoane din autoturismul tânărului de 27 de ani și rănirea a două persoane din autoturismul condus de gorjean”, a declarat Remus Nicula, de la Poliția Rutieră Buzău.
 
Șoferul vinovat de accident va fi cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Traficul pe șoseaua de centură a Buzăului s-a desfășurat pe un singur sens, mai bine de două ore. Miercuri seară, în județul Buzău s-a înregistrat o furtună puternică. Vântul care a suflat în rafale a doborât mai mulți copaci, atât în municipiul Buzău, cât și în județ.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.