VIDEO Accident grav, în satul Mierea, soldat cu doi răniți. Șoferul era beat

Un grav accident rutier produs duminică seara, la Mierea, comuna buzoiană Vernești, s-a soldat cu rănirea a doi tineri. Un tânăr care a urcat băut la volan a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt.

Din cauza evenimentului rutier produs pe DJ 100H, traficul a fost dirijat mai mult de o oră.

În timp ce conducea un autoturism pe direcția Grăjdana către Vernești, un șofer de 20 de ani, din Buzău, ar fi pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu un stâlp aflat pe marginea părții carosabile.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului și a pasagerului, un tânăr în vârstă de 25 de ani, ambii fiind preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

Conform informațiilor de la fața locului, pasagerul a fost aruncat din mașină pe iarbă, unde a zăcut până când a sosit ambulanța. Șoferul a rămas blocat în caroseria contorsionată, până la intervenția echipajului de descarcerare.

Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest acesta indicând o valoare de 1,01 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.

Este al doilea accident al zilei, după cel de la Cândești, unde au fost implicate trei autoturisme.

Fii Reporter

Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau