joi, 18 aprilie, 2024

VIDEO Accident grav cu un rănit pe DN2E85. O mașină din Vrancea s-a zdrobit de un TIR

VIDEO Accident grav cu un rănit pe DN2E85. O mașină din Vrancea s-a zdrobit de un TIR

Facebook
Twitter
Email

Un accident teribil s-a produs luni seara pe DN2E85, la ieșirea din localitatea Poșta Câlnău, din Județul Buzău.Un șofer de 21 de ani din Vrancea, a fost grav rănit după ce a intrat frontal cu autoturismul, într-un TIR care venea de la Ploiești către Moldova. Traficul a fost restricționat pe un sens mai bine de o oră.

Din cauze neelucidate încă tânărul șofer a pierdut controlul direcției și după ce a intrat în derapaj a ajuns cu mașina direct într-un TIR care circula regulamemtar.

Impactul a fost atât de violent încât motorul autovehiculului a fost aruncat la peste 50 de metri pe câmp, împreună cu mai multe componente ale mașinii.

Tot pe carosabil dar și pe câmp au ajuns și zeci de bidoane cu vin roșu care se aflau în mașina grav avariată.

Nici TIR-ul condus de un ploieștean de 44 de ani nu a mai putut pleca de la locul accidentului, întrucât a suferit avarii majore la o roată și la sistemul de direcție.

Rănitul a fost transportat cu o ambulanță, la Spitalul Județean de Urgență din Buzău, el suferind multiple traumatisme în urma impactlui cu TIR-ul..

Poliția a declanșat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

 

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.