sâmbătă, 15 iunie, 2024

VIDEO Accident extrem de bizar, pe Bulevardul Unirii din Buzău: „Ne-am trezit cu pietonul în mașină”

VIDEO Accident extrem de bizar, pe Bulevardul Unirii din Buzău: „Ne-am trezit cu pietonul în mașină”

Facebook
Twitter
Email

Ùn bărbat de 55 de ani din Prahova a fost la un pas să-și piardă viața într-un accident rutier, cum numai în filme poți vedea. Bărbatul a scăpat doar cu câteva zgârieturi și o sperietură zdravănă după ce a fost spulberat de un autoturism pe Bulevardul Unirii, din Buzău.

Bărbatul se grăbea să ajungă în sediul unei bănci din Buzău și a traversat prin loc nepermis. El a fost lovit violent de o mașină condusă regulamentar de un bărbat de 44 de ani, din Valea Râmnicului.

Lovitura a fost atât de puternică încât pietonul a trecut cu jumătate din corp prin geam, ulterior fiind proiectat direct pe asfalt.

Cascadoria a fost teribilă, la fel ca sperietura trasă de șofer și de pasagera din dreapta, în momentul în care s-au trezit cu bărbatul intrat prin parbriz

Bucățile de geam spart i-au provocat pietonului imprudent câteva tăieturi superficiale, starea rănitului fiind neașteptat de bună în urma incidentului.

Deși rănitul a susținut că se simte bine, cadrele medicale venite la fața locului au hotărât să-l transporte la Spitalul Județean din Buzău, pentru evaluarea stării de sănătate.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.