joi, 28 martie, 2024

VIDEO Accident de muncă. Un muncitor de la Electrica Buzău a murit după ce s-a rupt stâlpul pe care era cățărat

VIDEO Accident de muncă. Un muncitor de la Electrica Buzău a murit după ce s-a rupt stâlpul pe care era cățărat

Facebook
Twitter
Email
Un angajat al societății Electrica a murit astăzi după ce a căzut cu tot cu stâlpul pe care se urcase pentru o intervenție. Tragedia s-a produs în comuna buzoiană Tisău, la orele prânzului. Victima avea 34 de ani și era din municipiul Buzăul. Atât Poliția cât și inspectorii ITM au început anchete pentru a afla împrejurările în care și-a pierdut viața bărbatul. 

Muncitorul de la Electrica, alături de alți colegi, se afla în comuna buzoiană Tisău și desfășura  operațiunea de schimbare a unor cabluri de pe o rețea pe alta. La un moment dat, stâlpul pe care se afla a început să se miște, în final, prăbușindu-se. În urma impactului cu solul, muncitorul a murit pe loc. ”E vina cred a celor care au tăiat un copac, acesta trăgând cablurile și apoi stâlpul”, crede un martor.
 
La câteva minute după eveniment, la fața locului a sosit o ambulanță. Din păcate, muncitorul în vârstă de 34 de ani nu a mai putut fi resuscitat. Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului, pentru cercetări.  
 
Polițiștii criminaliști au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate modul în care și-a pierdut viața muncitorul. Pentru că e vorba de un accident de muncă, o anchetă a fost demarată și de către inspectorii ITM Buzău.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.