VIDEO Accident cu un mort și trei răniți, la ieșirea din Buzău spre Brăila

Un grav accident de circulație s-a produs, sâmbătă pe DN 2B, la intersectia cu DJ 203 care duce către loclitatea Țintești. Un bărbat a murit iar alte trei persoane au fost rănite după ce două autovehicule, un Logan înmatriculat pe o firmă și o mașină de teren, ambele cu numere de Buzău, s-au lovit frontal.

Potrivit polițiștilor, șoferul autoturismului Logan, un bărbat de peste 60 de de ani, ar fi pătruns pe contrasens și a lovit un autoturism de teren în care se aflau patru persoane. În urma impactului violent, șoferul Loganului a decedat iar trei persoane din mașina de teren au fost rănite, fiind transportate de urgență la spital.

Șoferul mașinii de teren a scăpat fără leziuni din impact, însă a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice. Potrivit unor martori, șoferului din Logan i-ar fi venit rău în timpul mersului. El suferea, se pare, de diabet și este posibil să fi avut recomandare de a nu se urca la volan.

Traficul în zona în care s-a produs accidentul, pe DN 2 B Buzău-Brăila, a fost blocat mai mult de o oră, polițiștii efectuând cercetări pentru a stabili cu exactitate dinamica evenimentului.

Fii Reporter