joi, 22 februarie, 2024

VIDEO Accident cu o mașină furată, doi tineri se zbat între viață și moarte

VIDEO Accident cu o mașină furată, doi tineri se zbat între viață și moarte

Facebook
Twitter
Email

Doi băieți de 16 ani se zbat între viață și moarte pe patul de spital după ce prietenul lor i-a luat la plimbare intr-o masina furată. Nu a putut stăpâni volanul si a intrat intr-un stâlp. Acum va trebui să suporte consecințele faptelor sale pentru ca s-a făcut dosar penal.

În crucea nopții, un băiat de 16 ani din localitatea buzoian Stăncești si-a sunat doi prieteni de aceeași vârstă cu el si le-a propus sa ii plimbe cu masina.

Au intrat în curtea unei mătuși ă luat autoutilitara căreia i-au pus o baterie furată de la o altă mașină si au plecat pe drumul către oraș.

Fără permis de conducere și fără abilități,  baiatul ă pierdut controlul volanului și a intrat intr-un stâlp. In urma impactului masina s-a făcut bucăți iar prietenii au fost aruncați din autovehicul.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru conducere fără permis si vătămare corporală din culpă.

Tânărul de 16 ani care a provocat accidentul nu este la prima ispravă de acest fel.Matusa lui, mama uneia dintre victime spune că l-a avertizat sa nu mai conducă prin sat. Medicii din Buzau încearcă să -i stabilizeze pe cei doi băieți care au traumatism la cap, toracice si la membre.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.