joi, 18 aprilie, 2024

VIDEO Accident cu cinci victime, la Cernătești. Printre răniți este și un copil

VIDEO Accident cu cinci victime, la Cernătești. Printre răniți este și un copil

Facebook
Twitter
Email
Un grav accident rutier s-a produs, duminică, în județul Buzău, pe drumul județean DJ203 K, în urma căruia cinci persoane au fost rănite. Două autoturisme s-au ciocnit frontal, pe podul din fața primăriei comunei Cernătești.

Impactul a fost puternic, ambele mașini fiind extrem de șifonate. Din fericire, niciunul dintre ocupanții autoturismelor nu și-a pierdut viața. La locul accidentului s-au deplasat două ambulanțe SAJ și o autospecială SMURD, pentru preluarea celor cinci răniți și aducerea lor la urgențele Spitalului Județean. Printre victime este și un copil.
 
Polițiștii de la serviciul rutier au început cercetările pentru a stabili împrejurările care au condus la acest eveniment. Unul dintre răniți ar fi spus că, înainte de impact, șoferul mașinii în care se afla ar fi ocolit craterele din asfalt. DJ 203 K este unul dintre cele mai proaste drumuri județene din Buzău. 
 
Din cauza accidentului, traficul auto către și dinspre localitățile de pe Valea Slănicului a fost întrerupt o jumătate de oră.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.