VIDEO Accident ca-n filmele de groază. O tânără din Focșani a murit, lovită de un parapet care a străpuns autoturismul în care era pasageră

Un grav accident de circulație a avut loc joi seară la intrare în Buzău, dinspre Ploiești. Autoturismul cu care cinci tineri din Focșani mergeau acasă s-a înfipt în parapetul metalic al unui pod, care desparte sensurile de mers. Și-a pierdut viața pe loc o tânără de 18 ani care se afla pe bancheta din spate.

În accident a fost implicat un autoturism Audi A4, cu care cei cinci focșăneni se întorceau de la Câmpina, acolo unde șoferul este elev al Școlii de Subofițeri de Poliție „Vasile Lascăr”. Din motive încă necunoscute, conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani, a intrat în parapetul metalic, la urcare pe pasarela din Bariera Ploiești.

Mașina a fost străpunsă de bucata din metal, pe traiectoria ei aflându-se o tânără de pe bancheta din spate, în vârstă de 18 ani. Fata a decedat pe loc, în timp ce alți doi tineri, frate și soră, de 19 și 21 de ani, șoferul și o altă pasageră, de 18 ani au fost răniți.

Echipajul de la Descarcerare a fost nevoit să taie plafonul mașinii, pentru a putea scoate dintre fiare trupul tinerei decedate dar și pe una dintre fetele rănite. Tânăra care și-a pierdut viața în urma cumplitului accident se numește Simona Anastasiu.

11196226_395307250654191_3099558110188463728_n

Cei patru focșăneni care au supraviețuit impactului deosebit de puternic au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Buzău, pentru îngrijiri medicale. Traficul pe E85 a fost oprit două ore, până când oamenii legii au finalizat cercetările la fața locului.

 

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI