VIDEO A murit în chinuri, după ce a rămas încarcerat în mașina care a luat foc

Un bărbat și-a pierdut viața iar un altul a fost grav rănit în urma unui accident rutier produs, vineri dimineață, pe DN 1B, la cinci kilometri de Buzău spre Ploiești. Un buzoian de 37 de ani a murit carbonizat după ce a depășit o autoutilitată și s-a lovit frontal de un TIR care circula din sens opus.

Șoferul unui autoturism Lexus, un buzoian de 37 de ani, care se deplasa pe ruta Buzău-Ploiești, în zona intersecției cu satul Lipia, a efectuat o manevră de depășire a unei autoutilitare, moment în care s-a izbit fontal de un TIR care venea din sens opus.

În urma impactului, camionul a ieșit pe contrasens, în afara părții carosabile, iar autoturismul s-a răsturnat pe plafon și a luat foc. Șoferul a rămas captiv în mașina unde a ars de viu în timp ce pasagerul din dreapta a fost scos din autoturism de către participanții la trafic și a fost transportat la spital.

Pompierii au intervenit pentru stingerea autoturismului însă nu au mai putut face nimic pentru șofer. Bărbatul de 37 de ani a fost identificat ca fiind Ionuț Cristian Marin, inginer în petrol și gaze, proprietar de pensiune în stațiunea Sărata Monteoru.

Ionuț era căsătorit și avea un copilaș
Ionuț avea un copilaș

Circulația în zona producerii accidentului a fost oprită timp de o oră. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele producerii tragediei.

Fii Reporter


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau