Victima unui grav accident produs duminică în județul Buzău, transferată cu elicopterul la un spital din București

Elicopterul SMURD a fost solicitat de către medicii de la Spitalul de Urgență Buzău să preia unul dintre pacienții accidentului produs duminică după-amiază, pe DN2E85 la intersecția dintre Racovițeni și Poșta Câlnău. Două persoane au murit, iar alte patru au fost transportate în stare gravă la spital, după ce două autovehicule s-au ciocnit frontal, venind din sensuri opuse.

Una dintre mașini a intrat pe contrasens producând un impact extrem de puternic. După accident, o persoană a murit pe loc, iar cea de-a doua, la scurt timp, deşi echipa de paramedici a făcut eforturi mari pentru a o salva.

Între răniţi se află, potrivit aceloraşi surse, şi un minor, iar pentru scoaterea tuturor persoanelor din maşini a fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare.

Elicopterul SMURD a fost solicitat de către medicii de la Spitalul de Urgență Buzău să preia unul dintre răniți. Este vorba despre o femeie de 25 de ani, de cetățenie ucraineană, pasageră a mașinii marca Citroën. Tânăra a fost transportată la un spital din Capitală.

Fii Reporter