miercuri, 21 februarie, 2024

Variantă de ocolire la Vernești. Deputatul PSD Romeo Lungu: „Traficul va fi deviat, iar cozile interminabile din comună vor dispărea”

Variantă de ocolire la Vernești. Deputatul PSD Romeo Lungu: „Traficul va fi deviat, iar cozile interminabile din comună vor dispărea”

Facebook
Twitter
Email

Veste bună pentru locuitorii comunei Vernești și pentru cei care tranzitează zilnic zona. CNAIR luat în calcul construirea unei centuri ocolitoare pentru a rezolva problema traficului din localitate.

Varianta de ocolire Vernești se va desprinde din DN10, la sud de comuna Vernești și va traversa printr-o structură tip viaduct atât drumul național 10, cât și magistrala de cale ferată 504.

#image_title

Deputatul Romeo Lungu a explicat pe pagina sa personală de Facebook, motivele pentru care s-a luat în calcul o astfel de variantă, dar și detalii tehnice despre traseul pe care îl va avea varianta de ocolire:

https://www.facebook.com/RomeoDanielLungu/posts/pfbid02i3mUB59RqxvHQw8BHzsi98CS1MRX2CorTJLUYvMaFW8MivFqubDxx6ZmFrx7tWdwl

Proiectul menționat ar putea fi finanțat din Programul Transport  (PT 2021-2027) sau Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – componentele de siguranță rutieră și eliminare de treceri la nivel cu calea ferată.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.