Val de accidente, pe drumul european E85. joi a fost rândul unor dube de marfă să se răstoarne pe carosabil

Segmentul de drum european care străbate județul Buzău se dovedește a fi o capcană pentru mulți șoferi inconștienți. Pentru că apasă prea mult pedala de accelerație, pe porțiunile de drum drept, ajung să piardă controlul volanului din diverse motive și ajung victime ale propriei nesăbuințe. Joi au fost înregistrate două evenimente rutiere, soldate cu pagube materiale.

O dubă cu încărcată cu gogoșari s-a răsturnat, joi după-amiază, în curba de la Crucea Comisoaiei, la 7 kilometri distanță de localitatea Oreavu. Evenimentul s-a produs pe sensul de mers dinspre Râmnicu Sărat. Șoferul mașinii a pătruns cu viteză foarte mare în curbă iar mașina a intrat în balans, după care s-a răsturnat. O jumătate de oră a durat până când a sosit un tractor pentru a repune duba pe roți. Din fericire, nu au existat victime.

Un alt incident produs pe șoseaua europeană a avut loc de dimineață, aproape de Costești. O autoutilitară încărcată cu cherestea s-a răsturnat în afara părții carosabile, tot din cauza unei manevre greșite a șoferului. Cele două accidente vin la o zi după ce, la Poșta Câlnău, patru persoane au fost rănite și trei mașini au fost distruse într-un carambol produs la intersecția cu DJ 220.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI