miercuri, 24 aprilie, 2024

UPDATE Unde se afla adolescenta din Merei care a plecat la liceu și nu a mai revenit acasă

UPDATE Unde se afla adolescenta din Merei care a plecat la liceu și nu a mai revenit acasă

Facebook
Twitter
Email

Adolescenta din Merei, dată dispărută de părinți, a fost găsită, luni, la domiciliul unui tânăr de 18 ani, din județul Dâmbovița. Fata îl cunoscuse pe Facebook, la sfârșitul anului 2023, iar în decembrie a mai fost plecată pentru câteva zile la el. Toate indiciile au fost furnizate poliției de mama Andreei Mihaela Popa.

„Minora a fost depistată; din primele discuții purtate cu aceasta nu a reieșit să fi fost victima vreunei infracțiuni de la momentul plecării de la domiciliu”, a transmis IPJ Buzău. Aceștia mai spun că adolescenta a fost preluată, luni după-amiază, de la domiciliul tânărului și predată părinților, în Dâmbovița.

Potrivit unui anunț al Poliției Buzău, Popa Andreea Mihaela, în vârstă de 16 ani, a plecat în data de 26 ianuarie 2023 către școală, în municipiul Buzău, fără a mai reveni la domiciliu. Adolescenta a plecat din comuna Merei, către Liceul Agricol din municipiul Buzău, unde învață. După terminarea orelor, însă, eleva nu s-a mai dus acasă. Când a văzut că fata ei nu s-a întors la ora la care obișnuia, mama a decis să o sune.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.