UPDATE Trafic reluat pe DN2 E85. Un pasager dintr-o maşină, în stop cardio respirator

Carosabilul a fost degajat de resturile celor două maşini implicate în accidentul rutier produs la graniţa dintre judeţelei Buzău şi Vrancea iar traficul se desfăşoară normal la această oră pe drumul care leagă Moldova de Capitală.

Din dinamica preliminară furnizată de IPJ Buzău, şoferul din oraşul Săcele judeţul Braşov care se afla singur în maşină, ar fi comis o manevră imprudentă după care a intrat pe contrasens unde a lovit frontal o maşină înmatriculată în spaţiul comunitar, în care se aflau trei persoane din oraşul Alexandria.

Potrivit directorului medical al Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, doctorul Felicia Vasile, una dintre victimele din Alexandria de 26 de ani se află acum în stop cardio respirator. „Colegii mei execută acum manevre de resuscitare întrucât victima de 26 de ani se află în stare foarte gravă fiind în stop cardio repirator. Dacă se va reuşi stabilizarea, victima va fi transferată la Spitalul de Urgenţă din Buzău împreună cu un alt pacient de 47 de ani care a suferit politraumatisme prin lovire. Celălalt pacient din Alexandria se află în stare bună”, a mai spus medicul Felicia Vasile.

Cea de-a patra victimă implicată în accidentul rutier de la ieşirea din Râmnicu Sărat spre Focşani a ajuns şi ea la spital, deşi iniţial a refuzat internarea. Poliţia a deschis un dosar penal în urma acestui incident rutier.

Fii Reporter