duminică, 14 iulie, 2024

Unitatea de parașutiști din Crâng recrutează tineri pentru trupele de comando

Unitatea de parașutiști din Crâng recrutează tineri pentru trupele de comando

Facebook
Twitter
Email

Brigada 6 Operaţii Speciale „Mihai Viteazul” şi unităţile subordonate au demarat o amplă campanie de recrutare a tinerilor în vederea încadrării în structurile acestor unităţi de elită ale Armatei României. Accesul în rândul trupelor de misiuni speciale oferă posibilitatea unei cariere sigure şi oferă şanse pentru dezvoltarea pe plan profesional.

”După promovarea probelor de selecţie, recruţii vor parcurge mai multe programe de pregătire militară, urmate de calificarea în domeniul operaţiilor speciale, etapă care include şi atestarea ca paraşutist”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a MApN. Potrivit informaţiilor publicate, candidaţii trebuie să aibă vârsta între 18 şi 35, studii liceale absolvite cu diplomă de Bacalaureat, cetăţenie română, cunoştinţe elementare de limba engleză, o condiţie fizică foarte bună şi să fie apţi medical.

Candidaţii sunt aşteptaţi pentru informaţii suplimentare şi înscrierea la selecţie, zilnic, între orele 09.00-15.00, până la data de 5 aprilie 2016, în Buzău, la UM 01847 Buzău. UM 01847 Buzău – tel. 0238.719.020 interior 110

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.