vineri, 12 iulie, 2024

Unde a fost descoperit trupul fostei învățătoare care a dispărut săptămâna trecută de acasă

Unde a fost descoperit trupul fostei învățătoare care a dispărut săptămâna trecută de acasă

Facebook
Twitter
Email

Deznodământ sumbru, în cazul fostei învățătoare de 82 de ani din județul Buzău, care a dispărut săptămâna trecută de acasă. Un echipaj de jandarmi i-a găsit trupul fără viață într-un lan, la peste cinci kilometri distanță de satul în care a fost văzută în ziua dispariției.

Cadavrul era dezemembrat și avea urme de mușcături. Necropsia va stabili dacă femeia a fost sfâșiată în timp ce se deplasa pe marginea drumului sau dacă atacul sălbăticiunilor s-a produs după ce femeia a murit.

Fosta învățătoare, Aurica Popescu, a fost de negăsit timp de peste o săptămână. Zeci de forțe au căutat-o, inclusiv cu drone și elicoptere. Scotocirile s-au concentrat în jurul satului Cuculeasa, unde bătrâna fusese înregistrată de camere de supraveghere în ziua dispaiției.

Trupul acesteia a fost găsit de jandarmi cu ATV-uri, sâmbătă dimineață, la peste cinci kilometri distanță de satul Cuculeasa. Încerca să parcurgă drumul dintre comuna Ziduri și localitatea Cochirleanca, sat în care femeia lucrase mulți ani ca învățătoare, în tinerețe.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.