miercuri, 24 aprilie, 2024

Un tânăr de 27 de ani a murit după ce s-a aruncat de pe un bloc. Venise din Constanța

Un tânăr de 27 de ani a murit după ce s-a aruncat de pe un bloc. Venise din Constanța

Facebook
Twitter
Email

Un tragic eveniment a avut loc în municipiul Buzău, unde un tânăr în vârstă de 27 de ani și-a pierdut viața după ce s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc cu patru etaje. Incidentul a fost semnalat polițiștilor prin apelul de urgență 112.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Buzău, la fața locului a fost trimisă o echipă operativă pentru a verifica informațiile primite. Primele cercetări au stabilit că tânărul provenea din Constanța și s-ar fi aruncat de pe acoperișul clădirii.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit că tânărul venise în Buzău pentru a se întâlni cu prietena sa, care lucra în oraș. Între cei doi s-ar fi declanșat un conflict spontan, iar după miezul nopții, bărbatul s-ar fi aruncat de pe acoperiș. Autoritățile încearcă să stabilească motivele și contextul exact care au condus la tragicul incident.

„În urma evenimentului, bărbatul a decedat. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, urmând a se efectua şi necropsia, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul persoanei”, a transmis IPJ Buzău.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.