Un buzoian a fost prins la volan beat și fără permis. Mașina pe care o conducea avea numere false

Poliţiştii au reţinut ieri un buzoian pe care l-au depistat conducând un autoturism neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere. Mai mult decât atât, în urma testării alcoolscopice, s-a constatat că „şoferul” avea 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. Luni seară, în timp ce acţionau pe DJ 203K, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Buzău. Poliţiştii au efectuat verificări în bazele de date şi au constatat că buzoianul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul nu era înmatriculat.

Poliţiştii au procedat şi la testarea cu aparatul „Drager” şi, întrucât etilotestul a indicat o concentraţie alcoolică de 0,99 mg/l alcool în aerul expirat, bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Împotriva lui a fost începută urmărirea penală şi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate de poliţişti din cadrul Secţiei 1 poliţie rurală Mărăcineni.

Fii Reporter