Un șofer de microbuz, din Râmnicu Sărat, a murit la volan, chiar înainte să îmbarce călători

Un eveniment rutier care s-a produs marți, în zori, se putea solda cu victime multiple. Șoferul unui microbuz de transport persoane din Râmnicu Sărat, care se deplasa către locul de îmbarcare călători, a făcut infarct la volan după care a intrat într-o autoutilitară parcată.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 5.30, pe bulevardul Eroilor din Râmnicu Sărat. Un microbuz care circula din direcția Obor a intrat în coliziune cu o autoutilitară parcată pe partea dreaptă a drumului. Șoferul microbuzului, un râmnicean de 52 de ani, a fost găsit decedat.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, la fel și inspectorii de muncă, deoarece șoferul se afla în timpul serviciului.

În microbuzul de transport persoane nu erau pasageri în momentul în care s-a produs coliziunea. Este foarte posibil, spun anchetatorii, ca înainte de incident, bărbatul să fi suferit o afecțiune medicală, probabil un infarct.

Totul va fi însă clarificat în urma autopsiei care va fi efectuată de către legiștii Serviciului de Medicină Legală Buzău.

Fii Reporter