duminică, 19 mai, 2024

Un șofer beat a lovit cu maşina un pieton, după care a fugit de la locul accidentului

Un șofer beat a lovit cu maşina un pieton, după care a fugit de la locul accidentului

Facebook
Twitter
Email

Miercuri seară, pe strada Vladimir Maximilian din municipiul Buzău s-a produs un accident de circulaţie în urmă căruia o persoană a fost rănită. Şoferul a fugit de la locul accidentului dar a fost prins după câteva minute de către poliţişti. La testarea cu alcooltestul, s-a dovedit că ambele persoane implicate se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 21.00. La plecarea de pe loc, un buzoian, în vârstă de 60 de ani, care se afla la volanul unui autoturism, a acroşat un tânăr de 23 de ani care se afla în faţa maşinii, după care a părăsit locul accidentului fără să anunţe Poliţiai. 

Conducătorul auto a fost depistat la scurt timp de către poliţişti.

După ce a fost lovit de maşină, pietonul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Atât victima, cât şi bărbatul în vârstă de 60 de ani au fost testaţi cu aparatul Drager, ambele persoane implicateb fiind sub influenţa alcoolului. Astfel, etilotestul a indicat valorile de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul tânărului accidentat, respectiv 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul şoferului.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.