joi, 22 februarie, 2024

Un singur candidat a meritat nota 10 la examenul de Titularizare, în Buzău

Un singur candidat a meritat nota 10 la examenul de Titularizare, în Buzău

Facebook
Twitter
Email

Peste 330 de profesori buzoieni au participat anul acesta la examenul de Titularizare pentru a intra în cursa pentru un post în școlile din județ. Dintre aceștia, 224 au promovat, după ce au luat cel puţin nota 7. Un singur 10 a fost obținut de o profesoară de la Ulmeni.

Potrivit Inspectoratului Școlar Buzău, au fost înregistrate 71 de note sub 5, alte 266 de note peste 5 și o lucrare a fost anulată pentru că ar fi conținut semne care ar putea fi considerate distinctive.

Note foarte mici au fost obținute la materii precum biologie, chimie, cultură civică sau educaţie fizică şi sport, unde a curs cu note puțin peste 1. O profesoară din Nehoiu care intenţiona să predea elevilor geografia a obţinut la examenul de titularizare nota 1,25.

Singura notă de 10 la Titularizarea de la Buzău a fost obținută de o profesoară de Educație Tehnologică de la Școala din Ulmeni.

Anul acesta au fost scoase la concurs 756 de posturi și fracțiuni de posturi în școlile din județ.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.