duminică, 25 februarie, 2024

Un sătean din Vadu Pașii și-a completat pavelele din curte cu materiale sustrase din depozitul stradal

Un sătean din Vadu Pașii și-a completat pavelele din curte cu materiale sustrase din depozitul stradal

Facebook
Twitter
Email

Un cetăţean din comuna buzoiană Vadu Paşii a decis să-şi completeze pavelele lipsă din curte prin furt, ispitit de grămada de materiale de construcţii depozitate sub nasul lui. A gândit să sustragă materialele în cantităţi mici, în cursul mai multor nopţi şi în weekend, pentru ca dispariţia lor să nu fie evidentă.

După ce au sesizat că se micşorează stiva de pavele care aşteaptă să fie fixate pe trotuarele din comuna Vadu Paşii, muncitorii au anunţat poliţia.

Agenţii au stat la pândă şi au rezolvat cazul, duminică la orele serii, când hoţul de ocazie şi-a făcut iar apariţia.

Potrivit IPJ Buzău, poliţişti din cadrul Secţiei de poliţie rurală Mărăcineni au depistat în flagrant un bărbat în timp ce sustrăgea pavele din interiorul unei curţi.

Din cercetări a reieşit faptul că în ziua de 16 mai, un bărbat din Vadu Paşii, în vârstă de 45 de ani, ar fi sustras mai multe pavele, depozitate în curtea unei unităţi de învăţământ din localitatea Vadu Paşii.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt, iar poliţiştii continuă cercetările.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.