Un proxenet din Râmnicu Sărat a stâns zeci de mii de euro de pe urma unei prostituate. A fost săltat ieri de mascați

Un tânăr de 25 de ani din Râmnicu Sărat a fost săltat de mascaţi de la domiciliul său din Costieni şi apoi reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de proxenetism. Ar fi beneficiat de importante sume de bani de pe urma practicării prostituţiei de către o râmniceancă, în Spania, începând cu luna mai 2015. 

În dimineața zilei de 6 octombrie, în baza mandatelor de percheziție emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, aproximativ 30 de polițiști de investigații criminale și de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale au desfășurat un număr de trei percheziții, la domiciliul unui râmnicean de 25 de ani bănuit de comiterea infracțiunii de proxenetism și la domiciliile altor două persoane în vârstă de 27, respectiv 25 de ani, bănuite de legături infracționale cu râmniceanul de 25 de ani.
 
Din cercetări a reieşit că, începând cu luna mai, tânărul de 25 de ani ar fi beneficiat de banii obținuți de pe urma practicării prostituției, pe teritoriul Spaniei, de către o tânără din municipiului Râmnicu Sărat, suma totală fiind estimată la aproximativ 50.000 Euro. 
 
În urma activităților desfășurate, de la locuințele percheziţionate au fost ridicate sume de bani, buletine de transfer sume de bani şi alte înscrisuri care interesează cauza. La sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău au fost conduse pentru audieri 7 persoane.
 
Suspectul de proxenetism va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat cu propunerea de punerea de punere în mișcare a acțiunii penale și sesizarea instanței în vederea arestării preventive.
 
Fii Reporter
DISTRIBUIȚI