vineri, 8 decembrie, 2023

Un producător de prune din Cândești lansează o ofertă irezistibilă pentru amatorii de licori tradiționale

Un producător de prune din Cândești lansează o ofertă irezistibilă pentru amatorii de licori tradiționale

Facebook
Twitter
Email

Fructele sunt din belşug în acest an la ferma pomicolă din Cândești iar fermierii alocă deja o parte din producție, către micii producători de băuturi tradiționale fabricate în casă. Cei care vor să-și producă licorile tradiționale, Țuica sau Pălinca Mortală de Buzău, din fructe produse ecologic, sunt îmbiați cu o ofertă care nu are concurență în acest an pe piața locală.

Prunele din acest an sunt dulci, zemoase şi foarte gustoase, iar recolta este bogată cum nu s-a mai văzut de mult.

Cei care vor totuși să profite de prunele românești naturale și netratate au  în acest an o alternativă la dispoziție. Ei pot vizita o fermă aflată la ieșire din Cândești, spre Sătuc. Clienții pot intra în livadă și pot cumpăra prune pentru a-și fabrica în casă licorile tradiționale, Țuica sau Pălinca Mortală de Buzău.

Mai mult vizitatorii pot mânca pe săturate fără să plătească, iar la final vor lăsa bani doar pentru fructele pe care le vor lua acasă.

„Este păcat totuși ca prunele românești, sănătoase și netratate să lipsească din piețe și să fie înclocuite cu cele din import .Din acest motiv ne-am gândit să venim cu această ofertă către cei care vor să cumpere fructe sănătoase și să-și proceseze acasă produsele tradiționale.”, ne-a declarat Adrian Burloi, un producător din Cândești.

Cantitatea minimă pe care trebuie să o cumpere un vizitator este de 30 de kilograme iar accesul în livadă se face pe bază de programare la telefon 0730644854.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.