joi, 13 iunie, 2024

VIDEO Un mort şi un rănit, în urma coliziunii dintre un autocar şi un autoturism, pe DN2 E85

VIDEO Un mort şi un rănit, în urma coliziunii dintre un autocar şi un autoturism, pe DN2 E85

Facebook
Twitter
Email

Un grav accident de circulaţie a avut loc, luni după-amiază, pe DN 2 E85, pe raza localităţii Oreavu. Un autocar care se îndrepta dinspre Botoşani spre Bucureşti s-a izbit frontal cu o Dacie Logan condusă de un bărbat din Râmnicu Sărat. După ce a efectuat o depăşire neregulamentară, pe linie continuă, şoferul Daciei Logan a ieşit în faţa autocarului, provocând o tragedie.

Totul s-a întâmplat atât de repede încât şoferul autocarului nu a putut evita coliziunea. În urma impactului dintre autoturismul Logan şi autocarul plin cu oameni, a rezultat decesul şoferului maşinii mici şi rănirea celui care se afla la volanul autocarului ce se îndrepta spre Capitală. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Buzău pentru îngrijiri medicale.

În autocarul care efectua curse pe ruta Botoşani-Bucureşti se aflau aproximativ 25 de persoane care nu au suferit leziuni în urma impactului cu autoturismul Logan.

În urma tragediei de la Oreavu, traficul pe DN 2 E85 s-a desfăşurat alternativ pe un sens de mers timp de mai multe zeci de minute.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.