luni, 15 iulie, 2024

Un mort și patru răniți, într-un accident produs în Buzău. O Dacia electrică a fost distrusă complet

Un mort și patru răniți, într-un accident produs în Buzău. O Dacia electrică a fost distrusă complet

Facebook
Twitter
Email

Un grav accident rutier soldat cu un mort și patru răniți s-a produs, sâmbătă seară, la intrare în municipiul Buzău dinspre Spătaru, în apropierea târgului Drăgaica. Una dintre cele două mașini implicate în coliziune, un vehicul electric, a fost distrusă total.

Un Audi A6 de culoare albă a intrat cu viteză în sensul giratoriu și a lovit un autoturism Dacia Spring. Bolidul s-a răsturnat apoi în curtea unui agent economic, după ce a trecut prin gardul metalic.

Șoferul autoturismului Audi a decedat în urma impactului. Alte patru persoane din aceeași mașină au ajuns la spital. Dacia era parcată pe trotuar, iar proprietara se afla în târgul Drăgaica în momentul producerii impactului.

Potrivit unor martori, în Audi se aflau cinci persoane. La intrarea în Buzău, autoturismul ar fi circulat cu viteză foarte mare, moment în care a lovit mașina albă parcată pe trotuar, în dreptul sensului giratoriu.

„Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului, iar alți patru pasageri cu vârstele cuprinse între 15 și 18 ani, toți din Costești, au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale”, transmite IPJ Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.