Un mort și cinci răniți, într-un accident rutier produs pe DN2 E85, la Costești

O coliziune frontală între două autoturisme, produsă pe DN2 E85, pe sensul Urziceni-Buzău, în Costești, s-a soldat cu moartea unei persoane și rănirea altor cinci. Traficul auto în apropiere de municipiul Buzău a fost restricționat.

Este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe direcția Buzău către București de un șofer buzoian în vârstă de 57 de ani și autoturismul care circula din sens opus, la volanul căruia se afla o șoferiță în vârstă de 32 de ani, din Brăila.

- Promo -

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului buzoian și rănirea a patru pasageri din mașina acestuia, bărbați cu vârste cuprinse între 34 și 60 de ani. De asemenea, a fost rănită și șoferița din Brăila.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

La ieșire din municipiul Buzău, traficul este redirecționat pe DN1B până la reluarea traficului în condiții normale pe DN2 E85.

Fii Reporter