joi, 13 iunie, 2024

Un jandarm aflat în timpul liber a imobilizat un bărbat care amenința cu un cuțit mai mulți cetățeni din Piața Centrală

Un jandarm aflat în timpul liber a imobilizat un bărbat care amenința cu un cuțit mai mulți cetățeni din Piața Centrală

Facebook
Twitter
Email

Intervenția unui jandarm a făcut ca un conflict izbucnit între două familii de romi, vineri dimineață, în Piața Centrală din municipiul Buzău să nu degenereze. Militarul, aflat în timpul liber, a imobilizat un bărbat care flutura un cuțit în fața unor cetățeni cu care se certa în Piața Centrală.

În timp ce se afla la cumpărături, jandarmul a observat câteva persoane care se certau, una dintre acestea având în mână un cuțit.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectortului de Jandarmi Buzău, „fără să ezite, jandarmul a apelat 112 și a acționat pentru dezarmarea și imobilizarea agresorului, care a fost ținut la pământ până la sosirea primului echipaj de ordine publică”.

La fața locului a fost chemată de urgență o ambulanță, care l-a preluat pe bărbatul plin de sânge și l-a dus la spitalul din Buzău. Celălalt bărbat a fost luat cu duba poliției, împreună cu alți câțiva membri ai familiilor turbulente.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.