Un fost candidat la Camera Deputaţilor, din partea USR-PLUS, s-a înscris în PNL Buzău

Fostul președinte al organizației municipale a USR Buzău, Denisa Alina Çoban, a trecut în barca liberalilor. Anunțul a fost făcut joi seara de către organizația locală a PNL Buzău.

Liberalii buzoieni sunt de părere că noua achiziție este de bun augur pentru bunul mers al filialei locale, precizând că fosta USR-istă se integrează perfect în echipa PNL Buzău.

- Promo -

„Denisa Çoban este un om valoros, muncitor, un plus pentru echipa PNL Buzău, care ne va ajuta să construim frumos viitorul Buzăului. Un om care demonstrează că #SePoate, este un om care se integrează perfect în echipa PNL Buzău.” se precizează într-un comunicat de presă.

„Așa cum am spus încă de la preluarea mandatului de președinte, noul PNL Buzău își va deschide porțile pentru toți cei care gândesc la fel și își doresc să ni se alăture în proiectul Dezvoltăm Buzăul. Îi urez bun venit și îi mulțumesc Denisei Çoban că a ales să se alăture echipei PNL Buzău.” a declarat joi seara, Gabriel Avrămescu, președintele fililalie județene a PNL Buzău.

“Mă bucur să primesc în organizația municipală profesioniști în activitatea de partid, buni organizatori și oameni care au demonstrat întâi pe forțele proprii, oameni care cred în valorile de dreapta. Filiala PNL Buzău are porțile deschise oricând pentru oricine își dorește să se alăture echipei active, tinere, dornice să construiască pentru Buzău.” a adăugat Vlad Pufu, președintele organizației municipale PNL Buzău.

Fii Reporter