vineri, 29 martie, 2024

Un tânăr care promitea locuri de muncă în Spania în schimbul unor sume de bani, prins de polițiști

Un tânăr care promitea locuri de muncă în Spania în schimbul unor sume de bani, prins de polițiști

Facebook
Twitter
Email

Un bărbat care a înșelat doi râmniceni, promițându-le locuri de muncă în Spania, a fost prins, zilele trecute, de polițiștii buzoieni. Individul este din Chiliile iar polițiștii cred că a mai înșelat și alte persoane din județ. Cele două persoane din Râmnicu Sărat au depus plângeri la poliție, la sfârşitul lunii martie. Ei au povestit cum au fost înşelaţi de un tânăr a cărui identitate nu o cunosc.

Ulterior, polițiștii au stabilit că principalul suspect este un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din comuna Chiliile. În luna februarie, s-a întâlnit în municipiul Buzău cu cei doi râmniceni şi a primit de la aceştia câte 40 de euro, în schimbul promisiunii că le va intermedia angajarea în Spania, fapt ce s-a dovedit nereal.

Dosarul înregistrat iniţial la Secţia 2 poliţie rurală Beceni a fost înaintat la Poliţia municipiului Buzău, în vederea conexării la un alt dosar instrumentat de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, în care acelaşi tânăr de 26 de ani este suspectat că a înşelat prin aceeaşi metodă alţi doi tineri. Poliţiştii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.