miercuri, 21 februarie, 2024

Un copil a căzut de la etaj, în Mihai Viteazul, chiar lângă părinții lui

Un copil a căzut de la etaj, în Mihai Viteazul, chiar lângă părinții lui

Facebook
Twitter
Email

Un copil de un a și jumătate a scăpat miraculos după o cădere în gol de la etajul unu al unui bloc din cartierul buzoian Mihai Viteazul. Incidentul s-a produs, marți după-amiază, într-un moment în care micuțul și frații lui au fost lăsați nesupravegheați de părinți.

Incidentul s-a produs la fostul cămin de nefamiliști situat la intersecția dintre strada Aurel Vlaicu și Aleea Industriilor.

O ambulanță SAJ Buzău și un echipaj de poliție au fost trimise la intervenție, în urma unui apel la 112 prin care fusese anunțat că un copil mic a căzut de la etajul unu.

Victima este un băiețel de un an și șase luni, dintr-o familie cu șapte copii. Băiatul fusese lăsat în grija fraților mai mari, timp de câteva minute, atât cât mama și tatăl aveau nevoie să coboare în fața blocului, pentru a transporta câteva piese de mobilier în casă.

Pentru părinți a fost șocant să vadă cum copilul lor se prăbușește lângă ei, de la fereastra garsonierei. Băiatul s-ar fi aplecat peste pervaz, pentru a-și urmări părinții.

Copilul a scăpat cu câteva zgârieturi la față, mâini și picioare, însă rănile nu-i pun viața în pericol. Victima a fost transportată în stare conștientă la Urgențele Spitalului Județean Buzău, unde a fost preluat imediat pentru investigații medicale aprofundate.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.