Un căruțaș a murit după ce atelajul în care se afla a fost spulberat de o dubă

Un bărbat a murit iar un altul se află în stare gravă la spital, după ce căruța cu care se deplasau în zorii zilei a fost izbită de o dubă. Evenimentul rutier a avut loc pe DJ 203 I, în localitatea buzoiană Lipănescu.

În timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 203I, din direcția Urziceni către Pogoanele, un ilfovean de 48 de ani a intrat în coliziune cu un atelaj ce rula în aceeaşi direcţie şi care nu ar fi fost semnalizat corespunzător.

În urma impactului, a cărui dinamică va fi stabilită de polițiști în cursul zilei, au rezultat două victime care se aflau în atelaj.

Unul dintre răniți a fost resuscitat de medicii de la SAJ și SMURD sosiți la locul accidentului, dar în final a fost declarat decesul.

În urma coliziunii a rezultat decesul unui bărbat de 60 de ani din Scutelnici şi rănirea unui bucureştean de 67 de ani, ambii ocupanţi ai atelajului.

Bărbatul rănit are 67 de ani. Este stabil hemodinamic și respirator și se află în curs de investigații. În cauză se va întocmi dosar penal, iar cercetările continua. Traficul pe DJ 203 I a fost blocat joi dimineață timp de o oră.

http://https://stiridebuzau.ro/actualitate/video-grav-accident-rutier-pe-soseaua-pogonele-provocat-de-un-sofer-care-a-iesit-dintr-o-parcare-fara-sa-se-asigure-0711.html

Fii Reporter