miercuri, 22 mai, 2024

Un buzoian și un chinez, arestați pentru trafic de droguri, de către polițiștii din Arad

Un buzoian și un chinez, arestați pentru trafic de droguri, de către polițiștii din Arad

Facebook
Twitter
Email

Un buzoian şi complicele său, un cetățean chinez, rezident în București, au fost prinşi în timp ce încercau să vândă aproximativ un kilogram de rezină de cannabis. Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi apoi arestaţi preventive, pentru 29 de zile. Cei doi au fost prinşi în flagrant în noaptea de 23 spre 24 aprilie. 

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad din cadrul BCCO Timişoara, sub coordonarea DIICOT Arad, au efectuat investigaţii cu privire la comercializarea de droguri de risc pe raza judeţului Arad.
În noaptea de 22 spre 23 aprilie, au fost prinşi în flagrant un tânăr de 23 de ani, din Buzău şi un bărbat de cetăţenie chineză, de 33 de ani, rezident în Bucureşti, în timp ce încercau să comercializeze 924 de grame de rezină de cannabis.
În baza probatoriul administrat în cauză, s-a dispus reţinerea suspecţilor pentru 24 de ore, fiind ulterior prezentaţi Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc. Pe numele acestora au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 29 zile.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.