joi, 28 septembrie, 2023

Un bucureștean care susține că mergea cu bicicleta să lupte voluntar în Ucraina a fost rănit de un turc

Un bucureștean care susține că mergea cu bicicleta să lupte voluntar în Ucraina a fost rănit de un turc

Facebook
Twitter
Email

Un bucureștean de 71 de ani care se deplasa pe lângă bicicletă, în toiul nopții, pe drumul european 85 (DN2), a fost lovit de un camion, ală cărui șofer, cetățean turc, și-a continuat drumul. Mărturiile celor doi protagoniști i-au lăsat fără cuvinte pe agenții de la Rutieră.

Conform Poliției, accidentul de circulație soldat cu rănirea pietonului s-a produs pe DN2 E85, la ieșirea din Râmnicu Sărat, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 3,00.

Conform polițiștilor, un camion de mare tonaj a surprins și accidentat un bucureștean de 71 de ani care se deplasa în aceeași direcție pe lângă bicicletă. Ulterior impactului, camionul și-a continuat deplasarea.

Mașina indicată de un martor din trafic ca posibil a fi implicată în eveniment a fost oprită de polițiștii rutieri, care au stabilit că la volanul acesteia se afla un conducător auto de 56 de ani, cetățean străin. Mașina este înmatriculată în Turcia.

Persoana accidentată a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Conform unor surse, victima accidentului le-au dat polițiștilor declarații cel puțin bizare.

Bucureșteanul de 71 de ani, accidentat la ora 3 noaptea pe cel mai periculos drum din țară, le-ar fi mărturisit polițiștilor că se deplasa cu bicicleta spre granița cu Ucraina, pentru a lupta ca voluntar împotriva rușilor. El a fost surprins și rănit de mașină, pe sensul de mers către Buzău.

Șoferul turc a oferit, la rândul său, informații contradictorii legate de momentul impactului. El le-a spus anchetatorilor că nu și-a dat seama că ar fi lovit pe cineva.

Cu o zi înainte, pe același tronson din DN2 E85, a avut loc o coliziune între o autoutilitară condusă de o șoferiță de 30 de ani, din Ialomița, și un camion de mare tonaj, la volanul căruia se afla un conducător auto de 49 de ani, din Prahova.

Coliziunea s-a soldat cu rănirea șoferiței, aceasta fiind preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.