sâmbătă, 20 aprilie, 2024

A venit bradul de Crăciun!Are 15 metri înălţime şi a fost adus din Harghita

A venit bradul de Crăciun!Are 15 metri înălţime şi a fost adus din Harghita

Facebook
Twitter
Email

Pregătirile pentru sărbători sunt pe ultima sută de metri în oraşul Buzău. Iluminatul festiv, realizat pe principalele artere din oraş, a fost aprins încă de sâmbătă seară iar în această dimineaţă, a ajuns la Buzău şi bradul de Crăciun, înalt de aproape 15 metri. Bradul, primit ca donaţie de la un cetăţean din judeţul Harghita, a fost montat de angajatii Urbis Serv, în faţa Palatului Comunal. La fel ca în anii precedenţi, în faţa Primăriei vor fi împodobiţi doi brazi: unul mai mic, plantat de municipalitate în anul 2011, şi cel mare, adus din Harghita. Instalatiile luminoase ce vor fi montate pe cei doi brazi vor fi aprinse vineri seară, de Sfântul Nicolae.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton