vineri, 19 aprilie, 2024

Un bătrân a murit iar zeci de locatari au fost evacuaţi, din cauza unui incendiu izbucnit într-un bloc din Micro 14

Un bătrân a murit iar zeci de locatari au fost evacuaţi, din cauza unui incendiu izbucnit într-un bloc din Micro 14

Facebook
Twitter
Email

Un bătrân a murit joi dimineaţă, în urma unui incendiu izbucnit în apartamentul său dintr-un bloc din cartierul buzoian Micro XIV. Din cauza fumului dens, două persoane au fost intoxicate, iar zeci de locatari ai blocului au fost evacuaţi.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la o lumânare pe care pensionarul o lăsase aprinsă pentru soţia sa moartă în urmă cu o săptămână.

Pompierii au fost anunţaţi, joi, 20 iunie, în jurul orei 4.30, că la parterul unui bloc a izbucnit un incendiu. Ajunşi la faţa locului, salvatorii au constatat că focul ardea mocnit cu degajare mare de fum şi au solicitat societăţilor de utilităţi să oprească furnizarea gazelor şi a curentului electric.

De asemenea, au fost evacuaţi toţi cei 25 de locatari ai blocului, care au stat în faţa clădirii pe toată durata intervenţiei pompierilor. O femeie şi un copil care au fost intoxicaţi cu fum au fost preluaţi de ambulanţă.

În locuinţă, pompierii au găsit cadavrul pensionarului de 86 de ani.

În urmă cu un an, în data de 12 iunie, un apartament situat la ultimul etaj al aceluiaşi bloc, dar în care nu se afla nimeni, a luat foc de la o lumânare uitată aprinsă, iar locatarii au fost evacuaţi.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.