vineri, 29 martie, 2024

Un bărbat dintr-o comună buzoiană a fost ucis de iubitul său cu 20 de ani mai tânăr

Un bărbat dintr-o comună buzoiană a fost ucis de iubitul său cu 20 de ani mai tânăr

Facebook
Twitter
Email

Un bărbat de 40 de ani a fost găsit decedat, luni dimineață, cu lovituri la cap. Există suspiciunea că a fost ucis de un consătean, cu 20 de ani mai tânăr, care ar fi iubitul victimei.

Costin C., un bărbat în vârstă de 40 de ani, din satul Nicolești, comuna Puiești, a fost găsit zăcând pe podea, în propria casă. Bărbatul era decedat în momentul în care a fost găsit de rude.

Trupul său era plin de lovituri, motiv pentru care a fost anunțată poliția. Oamenii legii au stabilit că victima băuse cu o seară înainte alături de fratele și de tatăl său, dar și de un tânăr de 20 de ani, Ninel, care i-ar fi fost iubit.

Pe fondul consumului de alcool, Ninel s-ar fi luat la ceartă cu Costin. A urmat o bătaie în urma căreia bărbatul de 40 de ani avea să fie răpus.

Sunt indicii că tânărul de 20 de ani mai întâi și-a înjunghiat concubinul, după care l-a lovit în mod repetat cu un par în cap, omorându-l pe loc.

Făptașul a fost pus sub acuzare, fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore sub suspiciunea săvârșirii infracțiunii de omor. După expirarea ordonanței de reținere, tânărul va fi prezentat procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, în vederea arestării preventive.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.