Un bărbat din București și-a găsit sfârșitul pe marginea bazinului de apă sărată de la Monteoru

Un bucureştean în vârstă de 52 de ani venit în vacanţă la Sărata Monteoru, cazat la campingul din staţiune, a murit sâmbătă pe plaja de la “bazinul vechi“. Bucureşteanul venise cu doar o zi înainte la Monteoru pentru odihnă şi tratament, împreună cu soţia sa. Bărbatului i s-a făcut rău în bazin şi a avut puterea să iasă pe plajă. Imediat cineva a alertat Ambulanţa care a sosit în câteva zeci de minute. Până la sosirea paramedicilor, oamenii din jur au încercat să-i vină în ajutor bucureşteanului. Până la urmă, toate eforturile s-au dovedit în zadar.

Bucureşteanul venise cu doar o zi înainte la Monteoru pentru odihnă şi tratament, împreună cu soţia sa. Diagnosticul parţial stabilit de medici după deces a fost stop cardiac respirator. Iniţial, au fost două ipoteze luate în calcul: atacul cerebral şi infarctul miocardic. În cele din urmă, se pare că a doua variantă a fost reală, deşi victima, un om nu foarte supraponderal, dar oricum robust, nu se ştia suferind de afecţiuni coronariene.

Trupul decedatului a fost dus la Morgă pentru efectuarea necropsiei. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili toate circumstanţele care au dus la moartea bucureşteanului.

Fii Reporter