joi, 22 februarie, 2024

Un bărbat din București și-a găsit sfârșitul pe marginea bazinului de apă sărată de la Monteoru

Un bărbat din București și-a găsit sfârșitul pe marginea bazinului de apă sărată de la Monteoru

Facebook
Twitter
Email

Un bucureştean în vârstă de 52 de ani venit în vacanţă la Sărata Monteoru, cazat la campingul din staţiune, a murit sâmbătă pe plaja de la “bazinul vechi“. Bucureşteanul venise cu doar o zi înainte la Monteoru pentru odihnă şi tratament, împreună cu soţia sa. Bărbatului i s-a făcut rău în bazin şi a avut puterea să iasă pe plajă. Imediat cineva a alertat Ambulanţa care a sosit în câteva zeci de minute. Până la sosirea paramedicilor, oamenii din jur au încercat să-i vină în ajutor bucureşteanului. Până la urmă, toate eforturile s-au dovedit în zadar.

Bucureşteanul venise cu doar o zi înainte la Monteoru pentru odihnă şi tratament, împreună cu soţia sa. Diagnosticul parţial stabilit de medici după deces a fost stop cardiac respirator. Iniţial, au fost două ipoteze luate în calcul: atacul cerebral şi infarctul miocardic. În cele din urmă, se pare că a doua variantă a fost reală, deşi victima, un om nu foarte supraponderal, dar oricum robust, nu se ştia suferind de afecţiuni coronariene.

Trupul decedatului a fost dus la Morgă pentru efectuarea necropsiei. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili toate circumstanţele care au dus la moartea bucureşteanului.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.