miercuri, 21 februarie, 2024

Un bărbat din Bisoca a plecat în pădure, după ciuperci, dar nu s-a mai întors acasă. A fost găsit după trei zile, într-o râpă

Un bărbat din Bisoca a plecat în pădure, după ciuperci, dar nu s-a mai întors acasă. A fost găsit după trei zile, într-o râpă

Facebook
Twitter
Email
Zeci de jandarmi, poliţişti, angajaţi ISU şi voluntari scotocesc, de câteva zile, o pădure din comuna Bisoca, în căutarea unui localnic care a dispărut duminică după-amiază. Acesta a plecat de acasă la cules de ciuperci și nu s-a mai întors. 

UPDATE Miercuri, în jurul orelor 15.30, în timpul căutărilor efectuate de jandarmi, poliţişti, pompieri şi voluntari, Vasile Șerbănoiu a fost găsit în zona Lacul Trestia, în Gârla Pleşului, de către o echipă de voluntari. Bărbatul prezenta semne vitale. Imediat, la faţa locului au fost îndrumate echipele de salvatori, pentru a scoate victima din râpă, acesta prezentând răni la nivelul picioarelor şi deshidratare. 
 
Vasile Şerbănoiu are 66 de ani, este pensionar şi locuieşte în satul Lopătăreasa. El a plecat dumnică dimineaţă de acasă pentru a culege ciuperci din pădurea Lacuri. Ultima care l-a văzut pe bărbat este o femeie din sat, care la rândul ei se afla în pădure, după ciuperci, duminică în jurul orei 13.00.  
 
Familia a anunțat dispariția lui Vasile Șerbănoiu la 112, duminică seară. De atunci, circa 40 de oameni îl caută pe om în pădurea de pe raza localității Bisoca, însă până acum nu au dat de urma sa.
 
”Jandarmi, polițiști, pompieri și localnici caută un bărbat dispărut de acasă în data de 18 octombrie. Astăzi continuă căutările în zona Lacurile, comuna Bisoca, aceasta fiind cunoscută ca o zonă împădurită, greu accesibilă, fapt ce îngreunează acțiunea noastră de căutare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Buzău, Georgiana Nazîru.
 
Potrivit rudelor, Vasile Şerbănoiu nu suferă de vreo boală şi că obişnuia să meargă în pădure, fără să fi întârziat vreodată după lăsarea întunericului. 
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.