miercuri, 22 mai, 2024

Un bărbat cu cagulă pe cap a încercat să intre în casieria Companiei de Apă Buzău

Un bărbat cu cagulă pe cap a încercat să intre în casieria Companiei de Apă Buzău

Facebook
Twitter
Email

Un individ a pătruns prin efracţie în casieria Companiei de Apă Buzău însă, imediat ce s-a declanşat alarma, s-a panicat şi a fugit. Poliția se află pe urmele infractorului, tentativa de jaf produsă în urmă cu câteva zile fiind surprinsă de camerele de supraveghere.

În noaptea de 28 spre 29 decembrie 2016, un individ a încercat să fure din casieria Companiei de Apă Buzău. Acesta a forţat un geam al clădirii de lângă Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău şi a pătruns cu intenţia de a fura banii din sertare.

Declanșarea alarmei l-a făcut pe infractor să fugă înainte ca agenţii firmei de securitate să sosească la intervenție. Important de menționat că oficiul de încasări al Companiei de Apă nu mai are post fix de pază, ci doar supraveghere din partea unei firme de securitate, după ce s-a renunţat la serviciile poliţiştilor locali.

Cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii încearcă să-l identifice pe făptaș, demers îngreunat însă de faptul că acesta purta cagulă în momentul tentativei de jaf.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură