Un băiat de patru ani, pierdut în Micro 14 de mama lui, a fost găsit de jandarmi

În timp ce patrulau în cartierul Micro XIV duminică, în jurul orei 17.30, doi jandarmi din cadrul Detaşamentului Mobil au observat un băieţel speriat şi care plângea, căutându-şi părinţii.

Anii de experienţă în slujba cetăţenilor i-au determinat pe jandarmi să se apropie de el şi să încerce să obţină cât mai multe informaţii pentru a-l putea ajuta să îşi regăsescă părinţii.
Când oamenii legii l-au întrebat câţi ani are, cum îl cheamă şi dacă ştie unde locuieşte, acesta nu a putut să ofere decât informaţii parţiale, că are patru ani şi îl cheamă D.A. Împreună cu dispecerul unităţii, jandarmii au încercat să îi identifice părinţii doar cu datele pe care le-a furnizat copilul, acest lucru fiind foarte dificil de realizat.

În tot acest timp, jandarmii au început să îi caute pe părinţii băieţelului, în speranţa că aceştia sunt prin zonă. La scurt timp, oamenii legii s-au întâlnit cu mama copilului, care îl căuta disperată. Femeia a povestit jandarmilor că, în timp ce ea pregătea ceva de mâncare, băieţelul a plecat pe uşa apartamentului lăsată deschisă şi se bucură că acesta a fost pe mâini bune alături de ei.

În cursul weekend- ului, jandarmi buzoieni au acţionat zilnic, la nivelul judeţului Buzău, pentru menținerea unui grad de siguranță ridicat al cetățenilor.

În perioada de referinţă, jandarmii au aplicat 19 avertismente scrise şi 49 amenzi, în cuantum de 8.800 lei.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI