VIDEO Un băiat de 14 ani a fost salvat de pompieri dintr-un incendiu pornit de la un fier de călcat uitat în priză

Un adolescent din Buzău a fost la un pas să moară, azi-noapte, din cauza unui fier de călcat uitat în priză. Un incendiu a izbucnit în apartamentul său, din cartierul Dorobanți Extindere, și numai norocul a făcut ca băiatul să fie trezit la timp de fumul gros care îi invadase camera. Băiatul a sunat la 112 iar pompierii veniți rapid la fata locului l-au scos din apartament și l-au dus la spital.

ISU Buzău a primit apelul în jurul orei 01.15. Echipajele de pompieri sosite la fața locului cu trei autospeciale cu apă și spumă, auto-scară, au constatat că focul ardea cu degajare mare de fum, în apartament fiind o singură persoană, blocată într-o cameră.

Este vorba despre un băiat de 14 ani, pe care pompierii au reușit să-l scoată din camera inundată de fum și să-l predea echipajului de pe Ambulanță sosit la locul intervenției. Din spusele băiatului reiese că era singur acasă, când s-a declanșat focul în apartament.

Totul ar fi pornit de la un fier de călcat, rămas în priză după ce sora adolescentului, plecată între timp de acasă, și-ar fi călcat o cămașă. Aparatul încins ar fi aprins obiectele din jur, provocând incendiul.

Fii Reporter