vineri, 29 martie, 2024

Un angajat al Ocolului Silvic Penteleu a murit după ce a căzut cu camionul cu lemne în râpă, la Gura Teghii

Un angajat al Ocolului Silvic Penteleu a murit după ce a căzut cu camionul cu lemne în râpă, la Gura Teghii

Facebook
Twitter
Email

Un tânăr de 30 de ani, din comuna Chiojdu, angajat al Ocolului Silvic Penteleu, a decedat vineri seară, după ce camionul cu care transporta lemne s-a răsturnat într-o râpă la Gura Teghii. Tragedia a fost sesizată în jurul orei 17.00.

Un telefon anunța la 112 că un camion care circula pe un drum forestier din zona Gura Milei, dincolo de Varlaam, Gura Teghii, s-a prăbușit într-o râpă adâncă, iar una dintre persoanele aflate în cabină a rămas blocată sub greutatea mastodontului încărcat cu lemne.

Pompierii buzoieni au pornit imediat spre locul accidentului, o zonă greu accesibilă, aducând în sprijin două autospeciale de căutare-salvare plus o autospecială de la Unitatea de intervenție Mărunțișu.

Daniel Ciobanu, angajat al Ocolului Silvic Penteleu, se afla în camionul încărcat cu lemne împreună cu un bărbat de 45 de ani. La un moment dat, nu se știe din ce cauze, mașina a alunecat într-o râpă, bărbatul de 45 de ani reușind să iasă din mașină la timp.

Tânărul n-a avut nicio șansă, el rămânând prins în cabină, sub greutatea întregii încărcături. Pompierii l-au găsit sub mașina răsturnată în râpă, cu capul în apă. Cealaltă victimă, care a reușit să se salveze la timp, a fost transportată la Spitalul Nehoiu, cu răni care nu îi pun viața în pericol.

Polițiștii au deschis o anchetă, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.